Közlekedési tábor – 2018

Ismét eljött augusztus és ezzel a már hagyományosnak tekinthető közlekedésbiztonsági témájú gyerektábor, melyet idén is Pusztafalun rendezett mág támogatásunkkal a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság.

A tábori program lényeges része a kresz és egészségügyi oktatás mellett a mentálhigiénés beszélgetés, majd az azt követő kreszverseny, melynek keretében “éles” tesztlapokat töltöttek ki a gyerekek. Az elsősegély nyújtási ismereteit szintén mindenki kipróbálhatta a gyakorlatban mentőseink segítségével, valamint nem maradt el a szokásos kerékpár os verseny sem.

A tanulás mellett természetesen a pihenés és szórakozás sem maradhatott el. Jártunk a sátoraljaújhelyi strandon, kirándultunk Peterden és Kassán is. Az Izra tó felé menő túrán GPS pontkereső versenyt szerveztünk, ahol mindenki kipróbálhatta, mire képes a tájékozódás területén 🙂

A táborban meglátogatott minket a Kapitány Úr, akinek ezúton is köszönjük hogy támogatta a tábor megszervezését és mesélt nekünk egy kicsit a jövőbeni tervekről.