2015 – Közlekedésbiztonsági tábor

Alapítványunk immár hatodik éve vesz részt a Hajdúhadház Terület Balesetmegelőzési Bizottság által rendezett pusztafalui közlekedésbiztonsági tábor szervezésében. Alapítványunk – lehetőségeinkhez képest – jelentős anyagi támogatást biztosított. Az elmaradhatatlan elsősegély tanfolyam, egyéb közlekedési tudnivalók megismerése és kerékpáros ügyességi verseny mellett természetesen volt idő “rendesen” nyaralni is. Voltunk az a szlovákiai Izra tónál, a füzéri várban, Sátoraljaújhelyen a börtönmúzeumban és a strandon, Rákóczi szülőházában, a betléri kastélyban. Az időjárás idén kegyes volt hozzánk és reméljük sikerült maradandó élményt szerezni a résztvevőknek és a nyaralás mellett egy kicsivel magabiztosabbá is tehettük Őket a mindennapi közlekedésben.

fuzerivar

Kismotoros vezetéstechnikai képzés

Alapítványunk egy napos vezetéstechnikai képzést szervez Cegléden. A képzés során az alapvető vezetéstechnikai elemek mellett igyekszünk a leggyakoribb közlekedési veszélyforrásokra felhívni a motorosok figyelmét, valamint azok megelőzésére is támpontot adni.

A képzés várhatóan 2009 augusztusában kerül megrendezésre szombatonként. A részvétel ingyenes. Jelentkezni az alapítvány email címén lehet (kapcsolat@makalapitvany.hu).  A jelentkezés sikerességéről visszajelzést küldünk.